Θα καταλάβεις ότι είσαι νεκρός όταν πεθάνεις; Αυτή η έρευνα λέει ναι.

Τι ακολουθεί μετά τη ζώη; Αυτό το ερώτημα απασχολεί χιλιάδες χρόνια την ανθρωπότητα και έχει προσπαθήσει άπειρες φορές να δώσει απαντήσεις. Κάποιοι πιστεύουν ότι θα πάνε στον παράδεισο, άλλοι ότι θα είναι μαζί με παρθένες και ρύζια, άλλοι πιστεύουν στη μετεμψύχωση και στη μετενσάρκωση, ‘αλλοι πάλι πιστεύουν ότι απλά θα γίνουμε τροφή για τα σκουλίκια.

Όποια και αν είναι η αποψή σας για το θέμα, μια νέα μελέτη έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά με τα ευρήματά της. Το άτομο διατηρεί σε λειτουργία τη συνειδησή του παρόλο που η καρδιά του έχει σταματήσει να χτυπά. Θα μπορούσε να ακούσει και τα λόγια των γιατρών για τον χρόνο του θανάτου του! Ουσιαστικά για κάποιες στιγμές μετά το βιολογικό θάνατο, η συνείδηση μας παγιδεύεται μέσα στο σώμα μας.

H Dr Sam Parnia η οποία μελετάει τα επίπεδα της συνείδησης μετά τον θάνατο, εξέτασε αρκετές περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Κατέληξε οτι οι ασθένεις γνώριζαν τι συμβαίνει γύρω τους πολύ πριν την ανάνηψη. Μπορούν και παρέχουν συνομιλίες και περιγραφές των καταστάσεων γύρω τους, πράγμα που είναι αδύνατο να εξηγηθεί διαφορετικά απο το να είναι σε λειτουργία η συνειδησή τους.

Πριν θεωρήσεις όλα τα παραπάνω ως βλακείες να ξέρεις ότι αυτές οι μαρτυρίες έχουν επιβεβαιωθεί απο το ιατρικό προσωπικό.  Η Parnia και οι η ομάδα της έχουν επικεντρωθεί στην ανακάλυψη ακριβών μεθόδων παρατήρησης του εγκεφάλου που βρίσκεται λίγο πριν το κατώφλι του θανάτου. Σκοπός της είναι να κατανοήσει τι συμβαίνει με τον εγκέφαλο μας μετά τον θάνατο.

 

Βοηθάει τους εγκλωβισμένους στα χιόνια συνανθρώπους μας! (τηλέφωνο)

 

Αντίο Πρίγιοβιτς

 

Αισθησιακό μοντέλο έχει ένα αστείο ατύχημα στο ντουζ! (vid)

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αγόρασε τεστ dna για δώρο Χριστουγέννων στην οικογένεια του… Ακόμα κλαίνε!

Η πρώτη χυλόπιτα του 2019 σε ζωντανή μετάδοση!

Ο Federer νίκησε τη Serena Williams στο Hopman Cup!

Γιατί οι άντρες δεν κλαίνε;

Εντυπωσιακό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ινδονησία

Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Σκληρές εικόνες.

Αρμένικο αλφάβητο και ο περιοδικός πίνακας του Mendeleev.

Γάλλος θέλει να διασχίσει τον Ατλαντικό σε “βαρέλι”!

Γάτες σμπαραλιάζουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο (video)
Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Σκληρές εικόνες.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *