Αθώος ο καθηγητής που τάισε χελώνα με ζωντανό κουτάβι (!)

Ο καθηγητής που τάισε χελώνα με ζωντανό κουτάβι μέσα στη τάξη, κρίθηκε αθώος για τη κατηγορία της κακοποίησης ζώου

Idaho, ΗΠΑ

Ο καθηγητής που τάισε χελώνα με ζωντανό κουτάβι, μπροστά στους μαθητές του, κρίθηκε αθώος για τη κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

Μάρτυρες στο δικαστήριο υποστήριξαν ότι το κουτάβι κολυμπούσε, αφότου το έριξε στο ενυδρείο, και μετά η χελώνα το παρέσυρε στο βυθό. Παρόλα αυτά ο “κύριος” Crosland κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο.

“Δεν πιστεύουμε οτι διεπράχθει κάποιο αξιόποινο αδίκημα” υποστήριξε ο δικηγόρος υπεράσπισης του καθηγητή, ο οποίος αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και πρόστιμο 5,000$ (4,369€).

Ο καθηγητής δήλωσε στο δικαστήριο ότι” λύτρωσε το κουτάβι απο τη μίζερη ζωή του, μιάς και είχε πολλές δυσμορφίες στο σώμα του” και συμπλήρωσε ” πιστεύω ότι έκανα το σωστό. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω σε αυτή τη κατάσταση το κουτάβι και όπως μια ζωή διδάσκω να μην αφήνουν τα ζώα να υποφέρουν”(!)

Αρκετοί γονείς των μαθητών σε κοινή δήλωσή τους υποστήριξαν ότι ” Αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα κακής αντίληψης. Ακόμα και αν το κουτάβι ήταν τόσο άρρωστο και τελικώς θα κατέληγε, ο Crosland δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει τροφή για τη χελώνα ενω ήταν ακόμα ζωντανό. Υπάρχουν αρκετοί ανθρώπινοι τρόποι διαχείρησης ετοιμοθάνατων ζώων”

Έρευνες έχουν καταδείξει ότι οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται βίαια απέναντι στα ζώα, είναι πολύ πιθανόν να εκδηλώσουν βίαια συμπτώματα εναντίον ανθρώπων. Αλήθεια θέλουμε καθηγητές να σκοτώνουν ζωντανά ζώα μπροστα στα μάτια των μαθητών; Οι πράξεις του Robert Crosland είναι το λιγότερο αποτρόπαιες.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός οτι βρέθηκαν 4,000 άτομα που συνέλεξαν υπογραφές υπέρ του καθηγήτη! “Πραγματικά αυτή τους η κίνηση με βοήθησε να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη για μένα κατάσταση, η αγάπη τους και τα λόγια παρηγοριάς τους” δήλωσε για αύτους ο Crosland.

Αντίο Πρίγιοβιτς
Αισθησιακό μοντέλο έχει ένα αστείο ατύχημα στο ντουζ! (vid)
Βοηθάει τους εγκλωβισμένους στα χιόνια συνανθρώπους μας! (τηλέφωνο)

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αγόρασε τεστ dna για δώρο Χριστουγέννων στην οικογένεια του… Ακόμα κλαίνε!

Η πρώτη χυλόπιτα του 2019 σε ζωντανή μετάδοση!

Ο Federer νίκησε τη Serena Williams στο Hopman Cup!

Γιατί οι άντρες δεν κλαίνε;

Εντυπωσιακό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ινδονησία

Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Σκληρές εικόνες.

Αρμένικο αλφάβητο και ο περιοδικός πίνακας του Mendeleev.

Γάλλος θέλει να διασχίσει τον Ατλαντικό σε “βαρέλι”!

Γάτες σμπαραλιάζουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο (video)
Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Σκληρές εικόνες.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *