Απίστευτη βαρβαρότητα στη Νιγρίτα Σερρών. Σκληρές εικόνες.

Ασυνείδητος κυνηγός πυροβόλησε σήμερα εξ επαφής σχεδον ένα κακόμοιρο ζώο που είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του!

Σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις των εθελοντριών του συλλόγου που φροντίζουν πολλά αδέσποτα ζώα στο χώρο των παλιών στρατοπέδων στην πόλη της Νιγρίτας και ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, ο Κ. Β., γνωστός κυνηγός και κάτοικος της περιοχής ενώ περνούσε σήμερα το απόγευμα με το φορτηγάκι του από το σημείο που τα ζωάκια έτρεχαν και έπαιζαν αμέριμνα στα γύρω χωράφια, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του όπλισε την καραμπίνα του και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την

άτυχη Σέλυ ένα τρίχρονο εμβολιασμένο και στειρωμένο θηλυκό ζώο! Για κακή τύχη του δράστη μάρτυρας αυτού του εγκλήματος υπήρξε η εθελόντρια που καθάριζε στο χώρο η οποία τρέχοντας πήγε στο σημείο όπου βρήκε τον το ζώο να ξεψυχάει και αμέσως σοκαρισμένη τηλεφώνησε στην αστυνομία ενώ ο κυνηγός προσπαθούσε να την μεταπείσει λέγοντας της να μην το κάνει διότι τα πρόστιμα είναι ακριβά και θα τον καταστρέψει!! Αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί οι απαραίτητες ένορκες καταθέσεις και έχει σχηματιστεί ήδη η δικογραφία στο αστυνομικό τμήμα Νιγρίτας ενώ έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το δράστη ο οποίος αναζητείται!

Πηγή: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών, ΦΟΣ

Εμείς ως συντάκτες του delirio.gr αισθανόμαστε φρίκη για το γεγονός και ζητούμε, απο την ελληνική δικαιοσύνη, την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

 

Εντυπωσιακό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ινδονησία

Πατέρας Τοπαλούδη : «Το παιδί μου το έφαγαν οι αστυνομικοί…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *